SPEED UPDATE – Geld nodig en dan?

Boom-sourcing-140x140De economie laat weer positieve signalen zien! Zo lag afgelopen jaren vooral de nadruk op “de boel droog houden”. Nu zien we weer volop kansen voor groei, zowel autonoom als door overnames.
Om deze groei te realiseren zijn investeringen nodig en daarmee financiering. Hoe kom je aan geld en welke vorm van financiering past u het beste?
Een combinatie tussen vreemd vermogen en eigen vermogen of een tussenvorm is meestal de ideale vorm.

Er komen steeds meer financieringsbronnen en -mogelijkheden voor het MKB. Crowdfunding neemt steeds grotere vormen aan; vanuit institutionele beleggers, banken en Nederlandse Investeringsinstelling komen voor € 2 miljard fondsen ter beschikking voor het MKB. Veel (informele) investeerders zijn geïnteresseerd in het MKB. Past dat ook voor u en hoe verkrijgt u geld uit deze bronnen?

Onze Corporate Finance adviseurs Bart Gijsbers en Els van der Werf nemen u graag mee in de wondere wereld van financiering onder genot van een broodje en een kop koffie.
9 juni om 8.15 uur op ons kantoor in Alkmaar bent u van harte welkom voor deze Speed Update. Met inzicht in de wereld van financieren en veel handige tips gaat u om 9.30 uur weer op pad.

Als u iemand mee wilt nemen voor wie u denkt dat dit ook interessant is dan is hij of zij ook van harte welkom.

Klik hier om u aan te melden.