Zoek

Brengt de zaak verder

Qredits lanceert het Hypothecair Zakelijk Krediet en versoepelt haar financieringsvoorwaarden

Qredits heeft onlangs haar voorwaarden voor het MKB-krediet versoepeld en hierdoor is het MKB-krediet een stuk aantrekkelijker geworden voor ondernemers die actief zijn in het MBK. Waar ondernemers voorheen bij Qredits terecht konden voor een financiering tot maximaal € 150.000 is dit recent verhoogd naar € 250.000. Bovendien zijn de voorwaarden voor het indienen van een aanvraag versoepeld. Wanneer een onderneming voorheen een bestaand bancair krediet had van groter dan € 150.000 dan kwam de onderneming bij voorbaat niet in aanmerking voor het MKB-krediet. Ondernemers die bijvoorbeeld een bedrijfspand hadden aangeschaft middels een hypothecaire lening, konden dus geen MKB-krediet aanvragen.

Qredits heeft dit nu aangepast en hierdoor is het MKB-krediet een stuk interessanter geworden voor veel ondernemers. Om een aanvraag in te dienen mag een onderneming momenteel geen bestand bancair krediet hebben die groter is dan € 250.000. Dit bedrag is exclusief een eventuele hypothecaire financiering! Vooral deze aanpassing van de voorwaarden zorgt ervoor dat het MKB-krediet een stuk interessanter is geworden.

Ook heeft Qredits een nieuwe variant van het MKB-krediet in de markt gebracht, het zogeheten Zakelijk Hypothecair Krediet. Waar ondernemers met een financieringsbehoefte voor de aanschaf van onroerend goed voorheen niet terecht konden bij Qredits is dit door de komst van het Zakelijk Hypothecair Krediet voortaan wel mogelijk. Ondernemers kunnen met dit product tot maximaal € 250.000 van hun zakelijk onroerend goed financieren. De looptijd van het Zakelijk Hypothecair Krediet bedraagt maximaal 20 jaar. Het normale MKB-krediet heeft daarentegen een looptijd van maximaal 10 jaar.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Qredits voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op.

DEEL DIT BERICHT